YKSITYISYYSPOLITIIKKA

Tämä tietosuojakäytäntö on laadittu tiedottamaan ja palvelemaan casinoslabs.info-asiakkaita, jotka saattavat olla huolissaan tarkalleen miten heidän henkilökohtaisia ​​tietojaan voidaan käyttää verkossa. Ole hyvä ja lue tämä tietosuojakäytäntö huolellisesti saadaksesi selkeän ja tarkan käsityksen siitä, miten keräämme, käytämme, suojaamme ja / tai muutoin käsittelemme henkilökohtaisia ​​ja henkilökohtaisia ​​tietojasi ohjeidemme mukaisesti. | 811

Information Collected

When using or ordering from our website, we may ask you for a number of personal information. This can include (but is not limited to):

  • Nimi
  • Osoite (fyysinen ja sähköpostiosoite)
  • Postiosoite
  • Puhelinnumero
  • Luottokorttitiedot
  • Tapahtumahistoria
  • Sivustojen käyttö ja osallistuminen
  • Palaute käytetyistä ja / tai tarjotuista tuotteista ja palveluista || | 831

Whenever you interact with our site and service, the servers at casinoslabs.info will also keep an activity log. This is unique and will include information such as your IP address, time and date of access, the pages visited and used, language used, and the type of browser you are using. Generally speaking, the only way we collect personal information is if you provide it to us on a voluntary basis (such as initiating a transaction).

Tietojen keräämis- ja käsittelymenetelmät.

Sen lisäksi, että keräämme suuren osan henkilötiedoistasi, kun aloitat tapahtuman, saatamme saada henkilökohtaisia ​​tietoja muilta online-toimittajilta ja palveluntarjoajilta, joilla saattaa olla ohjasi sinut sivustollemme. Kolmannen osapuolen tarjoajia voidaan käyttää myös tukena, verkkotapahtumien käsittelemiseksi ja verkkotiliesi ylläpitämiseksi. Lisäksi meillä on pääsy kaikkiin näihin tietoihin tilausten ja tapahtumien käsittelyä varten. Näitä tietoja käytetään myös tarjoamaan sinulle useita kampanjatarjouksia ja tietoja uusista tai olemassa olevista casinoslabs.info-tuotteista ja -palveluista. Nämä tiedot luovutetaan vain henkilökunnallemme ja kolmansille osapuolille, jotka osallistuvat tapahtumiesi suorittamiseen.

Kuinka käytämme tietojasi

Kerättyjä ja antamiasi tietoja käytetään yleensä tapahtumiesi käsittelyyn ja asiakastuen tarjoamiseen tarpeen mukaan. Voimme myös päättää käyttää tietoja mihin tahansa muuhun liiketoiminnalliseen tarkoitukseen, joka liittyy casinoslabs.infoin tarjoaman sivuston, ohjelman, tuotteiden ja palveluiden käyttämiseen.

Toisinaan saattaa myös olla tarpeen jakaa joitain tietojasi tytäryhtiöiden, edustajien ja / tai tytäryhtiöiden kanssa teknisen tuen ja tapahtumien käsittelyn tarkoituksiin. Voimme myös kutsua sinut osallistumaan kyselyihin tai kilpailuihin. Tämä on täysin vapaaehtoista, ja sinulla on mahdollisuus paljastaa henkilökohtaisia ​​tietojasi, jotka voivat sisältää mitä tahansa yllä luetelluista. Hyväksymällä minkä tahansa palkinnon tai voitot, annat luvan nimesi ja ulkonäönne käyttöön mainontaan ja myynninedistämiseen. Mainitusta käytöstä ei makseta ylimääräistä korvausta, ellei laki kiellä sitä. Voimme myös päättää käyttää henkilökohtaisia ​​tietojasi tarjotaksemme sinulle tietoja muista tuotteistamme, palveluistamme ja tarjouksistamme. Emme myy, vuokraa, jaa tai vuokraa henkilökohtaisia ​​tietojasi, ellei tässä tietosuojakäytännössä ole mainittu.

Poikkeukset henkilökohtaisten tietojen paljastamiseen

Voimme luovuttaa henkilötietojasi, jos niin vaaditaan. lailla tai muulla laillisella viranomaisella. Jos tämä toimenpide on tarpeen sovellettavien lakien tai minkään oikeudenkäyntimenettelyn noudattamiseksi, oikeuksiemme ja omaisuutemme suojaamiseksi tai käyttäjien tai yleisön henkilökohtaisen turvallisuuden suojelemiseksi. Jos yritys myydään tulevaisuudessa, konkurssi tai yritys suljetaan, meillä on laillinen oikeus jakaa tai myydä kaikkia henkilökohtaisia ​​tietojasi ja kaikkia muita meille antamiasi tietoja.

Henkilökohtaisten tietojen päivittäminen

Sivuston käyttäjät voivat ottaa meihin yhteyttä päivittää tai jopa poistaa henkilökohtaisia ​​tietojaan milloin tahansa yhteydenottosivumme kautta osoitteessa: casinoslabs.info/contact.htm . Tätä sivua käytetään myös, jos sinulla on muita valituksia, kysymyksiä tai ehdotuksia henkilötietojen käytöstä. Voit myös halutessasi kieltäytyä vastaanottamasta muita mainosviestejä ottamalla suoraan yhteyttä meihin tai käyttämällä jossakin lähetetyssä sähköpostiviestissä olevaa opt-out-painiketta tai linkkiä.

Cookeisin käyttö

Käytämme evästeitä, pieniä tietokoneellesi tallennettuja tekstitiedostoja, jotka tallentavat mieltymyksesi, seuraamaan casinoslabs.info-verkkosivustosi käyttöä. Näiden evästeiden avulla saatujen tietojen tarkoituksena on parantaa yleistä palvelua ja tehdä asioista sinulle helpompaa ja helpompaa. Käyttäjillä on mahdollisuus valita, hyväksytäänkö vai hylätäänkö evästeet muuttamalla selaimen asetuksia. Huomaa kuitenkin, että hylkäämällä evästeet jotkin verkkosivuston interaktiivisemmista ominaisuuksista eivät välttämättä ole täysin kokeneita tai toimivat kunnolla.

Tietoturva

casinoslabs.info-sivusto on toteuttanut aktiivisia toimenpiteitä kaikkien tietojesi suojaamiseksi. Jokainen saatu tieto tallennetaan välittömästi salasanasuojattuun tietokantaan. Itse tietokanta on suojattu aktiivisen, huippuluokan palomuurin taakse, joka tukee SSL-version 3 ja 128-bittistä salausta.

Alaikäisten suojelu

Tätä verkkosivustoa ei ole tarkoitettu kenellekään alle 18-vuotiaille tai heidän laillisille suostumusikilleen omassa asuinmaassaan. Jokainen, joka päättää käyttää tätä verkkosivustoa tai siihen liittyviä palveluja, todistaa ja edustaa olevansa yli 18-vuotiaita.

Tietojen sijainti

Kaikki tällä verkkosivustolla tai kolmannen osapuolen tytäryhtiön tai edustajan kautta kerätyt tiedot voidaan tallentaa ja / tai käsitellä missä tahansa maassa, jossa me tai tytäryhtiömme, tytäryhtiömme tai edustajat ylläpitävät kaikenlaisia ​​laitoksia. Käyttämällä tätä palvelua hyväksyt kaikki tiedonsiirrot oman asuinmaasi ulkopuolella.

Kolmannen osapuolen verkkosivustot, linkit ja käytännöt

On mahdollista, että käyttäjät saattavat seurata linkkejä casinoslabs.info-verkkosivustollemme tai sieltä. Tämä voi johtaa tietojen toimittamiseen kolmansille osapuolille. Koska nämä ovat kaikki online-uhkapeleistä riippumattomia sivustoja, emme voi taata tai taata näiden tietojen suojaa millään tavalla. Tämä yksityisyyden suoja ei sido näitä kolmansien osapuolten yrityksiä millään tavalla. Jos sinulla on kysyttävää tältä osin, tarkista kolmannen osapuolen tietosuojakäytäntö. Emme ota vastuuta mistään kolmansien osapuolten käytännöistä, toimista tai käytännöistä, emmekä myöskään voida pitää vastuussa mistään kolmansien osapuolten verkkosivustojen käyttämästä sisällöstä tai käytännöistä.

Oikeudellisen vastuun vastuuvapauslauseke

Emme ole vastuussa tapahtumista tai tapahtumista, jotka eivät ole suoran hallinnassamme. Lisäksi tätä palvelua tarjotaan "AS-IS" ja "AS-AVAILABLE" perusteella ilman minkäänlaista vastuuta. Ei ole myöskään mitään takeita siitä, että tämä sivusto toimii virheettömästi henkilötietojesi yksityisyyden ja suojan suhteen. Tämä tarkoittaa, että emme ole vastuussa mistään välillisistä, satunnaisista, välillisistä tai rangaistavista vahingoista, jotka liittyvät henkilökohtaisten tietojen käyttöön tai luovuttamiseen.

Suostumus tietosuojaselosteeseen

Käyttämällä palvelumme ja verkkosivustoamme suostut noudattamaan kaikkia tämän tietosuojakäytännön ehtoja ja määräyksiä. Tämä on täydellinen, täydellinen ja yksinomainen tietosuojalauseke, joka korvaa kaikki aiemmat versiot. Käyttöehdot (jotka löytyvät osoitteesta: Yleiseurooppalaiset) ovat etusijalla, jos tässä tietosuojakäytännössä on ristiriitaisia ​​säännöksiä. Lisäksi pidätämme oikeuden päivittää tämä tietosuojakäytäntö milloin tahansa. Tarkista tämä lausunto säännöllisesti. Tämän sivuston ja palvelun jatkuva käyttö merkitsee suostumustasi ja tämän tietosuojakäytännön ja sen päivitysten hyväksymistä.

Jos sinulla on kysyttävää tietosuojakäytännöstämme, käyttöehdoistamme tai siitä, miten käsittelemme henkilökohtaisia ​​tietoja, ota meihin yhteyttä:

Tower Street
Towerin 2. kerroksen yrityskeskus
Swatar, Malta BKR 4013

Takaisin alkuun